Art of Fine Wines

Walters’ Finest

Wij bieden een assortiment aan van lekkere drink- en klassewijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Chili, Afrika en Australië die direct van de telers worden geïmporteerd en bij de klik van de muis bij uw deur worden geleverd tegen een evenwichtige prijs & kwaliteitsgarantie. Daarbij voorziet Walters’ Finest telkens gratis levering boven de €150 voor België (€25 transportkost onder €150 aankoop) en met zorg behandeld door onze erkennende wijnkoerier.

Wij verkiezen kwaliteit boven alles. Een goede wijnhandelaar zet zijn stempel op het leveren van de beste kwaliteit op alle niveaus, of het nu verborgen juweeltjes zijn of een Grand Chateaux.
Bij Walters’ Finest gaat het ons om de integriteit en het oprecht behandelen van onze klanten op een eerlijke manier. Wij gaan ons niet profileren als de snelste wijnshop of de goedkoopste . . . wij willen aanbieden wat de klant van ons verwacht, kwaliteit. Dankzij 35 jaar ervaring kan Walters’ Finest die kwaliteit bij u thuis brengen.

Onze wijnen worden één voor één geselecteerd door Walter himself en kan hierbij beroep doen op zijn groot horeca netwerk en ervaring. Walter werd in ’81 directie assistent bij het Antwerpse import en exportbedrijf Tocofru. Uiteindelijk in ‘82 de groep Fourcroy (wijnkopers van wereldklasse) te vervoegen op vraag van Georgy Fourcroy. Bijna 25 jaar lang zal Walter Van Damme samen met Georgy Fourcroy een determinerende rol spelen in de verdere uitbouw van de groep. In ‘87 werd hij benoemd als Secretaris Generaal van de groep Fourcroy en in ’92 werd hem eveneens de algemene directie van de horecagroothandel ISPC hem toevertrouwd.

Mede onder zijn impuls werd de groep internationaal verder uitgebouwd.
Mede door de verdere uitbouw van de bestaande distributie vennootschappen en strategische overnames werd de groep marktleider in de Benelux in het betere horecasegment. Hierdoor kan Walter’s Finest beroep doen op een zeer uitgebreid internationaal netwerk van business relaties dat doorheen de jaren zorgvuldig werd uitgebouwd.

Sinds jaar en dag zijn wij vereerd enkele grote iconische namen te mogen dienen in ons portfolio. Wijnconnaisseurs zoals Gerard Depardieu (Franse acteur) & Gaggan Anand (chef-kok,  beste restaurant van Asia ‘Gaggan’ 2017) behoren tot onze tevreden klanten. Gaggan Anand goes GAGA for Walters’ Finest. Deze zijn dan ook de referenties die bewijzen dat Walters’ Finest, de kurkentrekker is die jij zoekt!